avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. O doamna angajata asistent personal pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. O doamna angajata asistent personal pentru copilul ...

Buna ziua.
O doamna angajata asistent personal pentru copilul dansei in varsta de 4 ani, incadrat in grad de handicap grav, doreste sa se angajeze la Firma noastra (firma privata), cu contract de munca cu norma intreaga de 8 ore/zi, perioada nedeterminata.
Este posibil sa aiba al doilea Job in aceste conditii?

Alte discuții în legătură

Contract insotitor persoana cu handicap? Luu Luu Buna ziua. De mai mult de un an de zile am grija de tatal meu care are o boala ce a degenerat in paralizie totala. Incepand cu luna aceasta, va fi trecut ca ... (vezi toată discuția)
Drept de munca - grad handicap grav cu asistent personal Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua, Daca cineva doreste sa se angajeze, dar are grad de handicap grav cu asistent personal, care este norma de lucru admisa? Are drept de munca, desi ... (vezi toată discuția)
Angajare persoane handicap grav levente88 levente88 Buna Am o nelamurire sunt o persoana handicap grav cu asistent personal. Intrebarea mea este: daca ma pot angaja la o firma astept parerile ... (vezi toată discuția)