Buna ziua,am o prietena care este separată de 2 ani de sotul ei (acestia fiind căsătoriți de 7 ani si avand impreuna 2 fetite),de 1 an este intr-o relatie si este însărcinată in 6 luni,a depus cerere de divort care se va finaliza in data de 28 septembrie 2021..De la notar i sa spus ca va intampina probleme cand se vor naste copii, ca tatal biologic al copiilor nu ii va putea recunoste,pt ca au fost conceputi in timp ce mama era casatorita cu un alt barbat.
Mentionez ca tatal biologic se va casatori cu mama copiilor imediat ce se va pronunta decizia de divort.
Va rog sa imi spune-ti daca intr-adevar vor fi probleme in a fi recunoscuti de tatal biologic.Va multumesc
O sa se rezolve prin proces.
Va costa 2700 lei testul ADN .
Plus avocatul.
Trebuia sa divorțeze pana sa rămână însărcinată.
Se poate deschide procesul si acum daca se grăbește.
in cazul doamnei, nu cred ca va fi o problema, pt ca va fi vb de un copil nascut in casatorie, asta daca apuca sa se casatoreasca pana naste.
nici nu trebuie rrecunoscut, merge sa il declare cu buletinele parintilor, certificatul de casatorie si cer constatator..
trebuie un pic de graba, altfel daca apuca sa nasca si e necasatorita sau casatorita cu fostul
partener, ii asteapta un poroces de tagada a paternitatii care costa.
Paternitate
roxana000
Buna ziua,fratele meu a facut un copil cu o domnisoara/doamna,iar copilul nu este pe numele lui,este pe numele fostului sot al doamne/domnisoarei ... (vezi toată discuția)