avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Pe 4 martie 2021, sotul meu a avut o criza ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Pe 4 martie 2021, sotul meu a avut o criza de epilepsie ...

Buna ziua! Pe 4 martie 2021, sotul meu a avut o criza de epilepsie si a fost internat in spital. Medicul neurolog ne-a anuntat ca este obligat sa anunte politia si ca i se suspendă dreptul de a conduce, Dar nu ne a spus nimic altceva(pentru cat timp..sau ce pasi trebuie sa facem in viitor) Pana in prezent (27.08.2021)nu am primit nici o instiintare de la politie, precum că permisul ar fi suspendat si nu stim daca are dreptul de a conduce(permisul il are si acum acasa) Mentionez ca in prezent ia tratament pentru epilepsie. De atunci sotul nu a mai condus deoarece are alte probleme de sanatate.
Cel mai recent răspuns: Mihail Croitoru , Avocat 16:30, 27 August 2021
Exista un ordin de ministru al sanatatii care obliga pe medic sa anunte politia pentru astfel de situatii si sa elibereze o adeverinta medicala cu inapt, daca este cazul.
Deci nu trebuie sa anuntati dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere permis auto - epilepsie, acordul medicului gyilus gyilus Buna ziua! Am o intrebare catre Dvs., va rog mult, daca puteti ajutati-ma. Am un baiat care doreste sa urmeze scoala de soferi, pentru a obtine permisul de ... (vezi toată discuția)
Apt permis conducere. Robert99 Robert99 Pe scurt diagnostic epilepsie, au trecut peste 5 ani fara crize, eliberat scrisoare medicala cu apt pt conducere de la Spitalul Bagdasar - Arseni, mers cu ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere retinut la recomandarea unui medic coss1 coss1 Mi s-a retiniut permisul de conducere in baza recomandarii unui medic neurolog, pentru o perioada de 6 luni. Acesta nu mi-a stabilit niciun diagnostic si nici ... (vezi toată discuția)