avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua si multumesc mult pentru răspunsurile de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua si multumesc mult pentru răspunsurile de pana acum. ...

Buna ziua si multumesc mult pentru răspunsurile de pana acum. Mai am o problema cu un contract de vânzare cumparare. Am vândut un teren mostenit de la mama, pe care a fost o vie. In ultimii ani, dupa moartea mamei , nu am fost la acel teren. Pe o suprafață mare, pe tot dealul a fost scoasă via de catre vecini sau persoane din satul respectiv, fără acordul proprietarilor. Am vândut acest teren in luna decembrie, asa cum era in actele de moștenire si cum au făcut si cei de la primărie. .teren cu vie. In luna aprilie m-a sunat cumparatorul sa imi spuna ca l-am inselat..ca am vândut ceva care nu exista. De atunci..am intrat in a 5a luna de hărțuire prin telefon si mesaje. Astazi am primit notificare de la avocatul lui prin care mi se cere sa restitui suma de 7000 de lei ca despăgubire. Sau urmează proces..penal, civil..aau mai multe. Din câte am aflat de la primărie, suma cu care am vândut acest teren este mai mica cu o mie de euro decât prețul real al terenului. De asemenea in actul de vânzare cumpărare scrie ca: cumpărătorul cunoaste situația juridica si faptica a terenului. Ce credeți ca ar trebui sa fac in acesdta situatie?
Cel mai recent răspuns: Cornelia gh , utilizator 11:00, 28 August 2021
De asemenea cumparatorul se ocupă cu achizitia de terenuri si a avut actele de proprietate in copie inca din luna iulie a anului trecut. Eu am vândut pentru prima dată un teren..nu știu cum sa ies din această situație. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog indrumare de specialitate. joi am proces georgeta_2009 georgeta_2009 buna ziua.acum 50 ani parintii au cumparat 2 terenuri cu specificatia ca sunt locuri de casa unul langa celalalt cu acte de vanzare cumparare. in 1960 obligati ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare de acum 50 ani georgeta_2009 georgeta_2009 buna ziua.acum 50 ani parintii au cumparat 2 terenuri cu specificatia ca sunt locuri de casa unul langa celalalt cu acte de vanzare cumparare. in 1960 obligati ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune gabrian gabrian Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca doi mostenitori care fac cererea de iesire din indiviziune pentru o suprafata pe care este cultivata vita- de -vie, pusa ... (vezi toată discuția)