avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pentru a avea conjugal cu concubinul ce ar trebui sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pentru a avea conjugal cu concubinul ce ar trebui sa cer de ...

pentru a avea conjugal cu , concubinul ce ar trebuii sa cer de la notar? multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 29 August 2021
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: indici , utilizator 21:42, 28 August 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc, trebuie neaparat sa fim casatoriti? el ar fi inteles ca nu , doar sa merg la notar si sa cer o cerere de permisiune
În ce țară dna?In Romania nu exista asa ceva ,sunteti stabilita probabil în străinătate sau ce anume doriti?Va referiți la domiciliul conjugal,la vizita conjugală în penitenciar?
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 August 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
vizita conjugala , in Romania

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizita conjugala la penitenciar ekaa_sil ekaa_sil Buna ziua, as vrea sa stiu daca iubitul meu poate beneficia de vizita conjugala la penitenciar,desi nu suntem casatoriti...si ce ar trebui sa facem pentru a ... (vezi toată discuția)
Vizita conjugala anonimdel anonimdel Buna ziua,iubitul meu este inchis preventiv de 6 luni,din ce am inteles are Dreptul la o vizita conjugala de 3 ore.nu suntem căsătoriţi,si as vrea aa stiu ... (vezi toată discuția)
Bună seara, în cazul în care concubina cere în instanta semnătura ... MironAuriu MironAuriu Bună seara, în cazul în care concubina cere în instanta semnătura ptr a scoate copilul din tara exista clauze prin care sa pot cere a aduce copilul de 2 ... (vezi toată discuția)