avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, în cazul în care concubina cere în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, în cazul în care concubina cere în instanta semnătura ...

Bună seara, în cazul în care concubina cere în instanta semnătura ptr a scoate copilul din tara exista clauze prin care sa pot cere a aduce copilul de 2 ori pe an sa îl vad? Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:14, 17 Ianuarie 2023
Incercati sa va angajati avocat.
Nu este vorba de clauze ci de o judecata.

Avocatul va poate ajuta si sa se ajunga la clauze cum ati vrea in sens de intelegere daca stie sa o tina in sah pe mama.
Nu este usor dar se poate si asa ceva daca avocatul vrea neaparat sa o incurce foarte tare.
Puteți solicita un program de legături personale cu copilul dar va puteti si opune cererii de stabilire a domiciliului copilului in strainatate dacă mama nu are o situație locativa certa sau un serviciu.
Contactați un avocat și discutați în detaliu cu aceasta toate posibilitățile pe care le aveți cât și drepturile pe care le puteți obtine/păstra în legătură cu copilul.
Sunt singurul care nu a inteles intrebarea ?Si daca cere in instanță semnatura ce?Ma obliga instanta sa semnez?Nu cred ca intrebarea e bine adresata dar da,domnii de mai sus au dreptate.Speta asta e de competenta instantei.
Mulțumesc!

Avocat Neagu Elena a scris:

Puteți solicita un program de legături personale cu copilul dar va puteti si opune cererii de stabilire a domiciliului copilului in strainatate dacă mama nu are o situație locativa certa sau un serviciu.
Contactați un avocat și discutați în detaliu cu aceasta toate posibilitățile pe care le aveți cât și drepturile pe care le puteți obtine/păstra în legătură cu copilul.

E o situație mai complicata și probabil nu am fost explicit. Oricum o sa iau legătura cu un avocat. Mulțumesc oricum!

Ioannes6707 a scris:

Sunt singurul care nu a inteles intrebarea ?Si daca cere in instanță semnatura ce?Ma obliga instanta sa semnez?Nu cred ca intrebarea e bine adresata dar da,domnii de mai sus au dreptate.Speta asta e de competenta instantei.

Alte discuții în legătură

Parasirea tarii cu minorul Dorisanna Dorisanna Buna.Recent am terminat procesul de divort, care a fost unul lung si anevoios.Cu fostul sot nu am ramas in relatii de prietenie si mereu incearca sa imi puna ... (vezi toată discuția)
Abandon copil de catre mama, suplinire acord pentru plecarea in strainatate gabryele2007 gabryele2007 Buna ziua , as dori respectos sa intreb daca ma poate ajuta cineva cu un sfat . Am stat 17 ani in concubinaj cu o femeie din care a rexultat un copil care ... (vezi toată discuția)
Ma reprezint singura pt incredintare minor anna_mama_singura anna_mama_singura Buna seara, As dori sa ma sfatuiti ce sa fac sa nu gresesc la proces avand in vedere ca ma reprezint singura.Am o fetita de 2ani jumatate si de 7 luni e la ... (vezi toată discuția)