avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Se mentioneaza pe factura TVA inclusa?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Se mentioneaza pe factura TVA inclusa?

Buna ziua.O agentie de turism cumpara servicii cazare Roma de la un furnizor din UE si refactureaza catre o persoana fizica.Cred ca se aplica regimul special al agentiilor de turism si se va mentiona pe factura.Cred ca se va apliva tva la marja de profit. Se mentioneaza pe factura TVA inclusa? Exista o obligativitate in acest sens?Pe factura sunt necesare alte mentiuni?Va multumesc,O zi placuta in continuare!
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 August 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Factura de la agentie turism Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Nu m-am mai confruntat cu asa ceva si nu stiu cum se inregistreaza in contabilitate: A fost cumparat bilet de vacanta care include si costul ... (vezi toată discuția)
Tva agentii de turism roxanastefu roxanastefu Buna ziua , am si eu o nelamurire am primit o ff de la un fz de pachete turistice si aceasta ff cuprinde si tva , il deduc sau nu? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua.o agentie de turism touroperatoare ce achizitioneaza ... girtu_anita girtu_anita Buna ziua.O agentie de turism touroperatoare ce achizitioneaza cazare din Turcia, bilete de avion Romania-Turcia din Romania factureaza atat catre societati ... (vezi toată discuția)