avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Informatii controale noxe din partea IPJ
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Informatii controale noxe din partea IPJ

Buna ziua,
Am incercat sa obtin din partea Inspectoratului de politie judetean niste informatii legate de controalele pentru noxe efectuate deja la nivel de judet in acest an, insa in raspunsul primit, in care se invoca prevederile din Ordinul M.T.- M.I.R.A nr. 510/230/2007, mi se transmite ca in acest ordin nu se prevede ca graficul si locatiile actiunilor sa fie facute publice, astfel ca aceste informatii nu imi pot fi furnizate.
Nemultumirea mea este ca desi ei sustin in raspuns ca s-au efectuat un anumit numar de actiuni, nu i-a vazut nimeni in trafic, eu suspectandu-i ca nu au facut acel numar de actiuni.
Intrebarea: este ok ca astfel de informatii sa nu poata fi furnizate sau sa nu fie furnizate in mod voit invocandu-se motivul descris?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce avize sunt necesare pt funcționarea unei terase restaurant în aer liber? eduardoo eduardoo Ce avize trebuie sa detina un restaurant cu terasa pt a functiona legal ? Intrucat am o problema in ceea ce priveste poluarea fonica (muzica la maxim ... (vezi toată discuția)
Distanta legala si conditii de igiena intre hala de productie mobila si casa ALXGH ALXGH Buna ziua! Problema: Veciunul de langa proprietatea casei mele si-a construit o hala pentru mobila la 60 cm de gardul meu avand si un gater de lemne in curte. ... (vezi toată discuția)
Control rar payty payty Buna ziua, As dori sa stiu care sunt drepturile pe care le am in cazul in care sunt oprit de un control facut de laboratorul mobil RAR. Sunt posesorul ... (vezi toată discuția)