avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prin anul acesta in ianuarie pe 17 conducand ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prin anul acesta in ianuarie pe 17 conducand cu o alcoolemie ...

Am fost prins anul acesta in ianuarie pe 17 conducand cu o alcoolemie de 0.61 in aerul expirat. Cum pot grabi procesul? Am nevoie de un avocat, sunt din Craiova!
Ultima modificare: Luni, 30 August 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Solicitati organului de up sa achitati dvs contravaloarea probelor biologice. Daca doriti sa va angajati avocat, trebuie sa il contactati dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am fost prins conducand cu o alcoolemie de 1.60 si ... AlinaMarcu AlinaMarcu Buna ziua. Am fost prins conducand cu o alcoolemie de 1.60 si inca nu am fost chemat in instanta. La ce sa ma astept? (vezi toată discuția)
Alcool la volan: alcoolemia a fost cu 0.03 peste limita contravenției. care poate fi sentința și cum pot grăbi soluționarea dosarului de urmărire penală? MirceaPa MirceaPa Bună ziua, Am fost prins cu alcoolemie de 0.43 în aerul expirat. Mi s-a prelevat proba de sânge la IML, și încă nu am primit rezultatul. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Conducere cu alcoolemie AlexandruNMC AlexandruNMC Bună ziua, în urma cu câteva zile am fost prins conducând cu o alcoolemie de 0,47 în aer. Am recunoscut pe loc cantitatea consumata și ora. Am fost rugat ... (vezi toată discuția)