avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara, Am 57 de ani si nu mai sunt incadrata in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara, Am 57 de ani si nu mai sunt incadrata in munca de ...

Buna seara,
Am 57 de ani si nu mai sunt incadrata in munca de 2 ani,dupa ce mi.am dat demisia.Nu realizez venituri si am probleme de sanatate.Pot sa ma pensionez pe caz de boala?Multumesc pentru raspunsurile prompte pe care le.am primit la alte intrebari ale mele.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:33, 31 August 2021
Pensia de invaliditate - detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, sunt persoana cu handicap accentuat,am varsta de ... Campean ilie Campean ilie Buna seara, sunt persoana cu handicap accentuat,am varsta de 51 ani si vechime in munca 30 ani.Intrebarea mea este daca ma pot pensiona pe caz de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa stiu daca ma pot incadra in grad de invaliditate ... Xenia 65 Xenia 65 Buna ziua . Doresc sa stiu daca ma pot incadra in grad de invaliditate in Romania avand deja in Italia invaliditate 70% pentru Policitemia vera, coxartroza ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala conium conium Stimate domn /doamna, Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari adresate mai jos. Socru meu beneficiaza de pensie pe caz de boala (cancer) de 8 ... (vezi toată discuția)