avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Îmi puteți spune dacă contractul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Îmi puteți spune dacă contractul de donație încheiat ...

Buna ziua ! Îmi puteți spune dacă contractul de donație încheiat între mama fiica este valabil după decesul mamei in cazul in care acesta mai are și alți copii ? Menționez ca am contract de donație pe decizia ANRP și titlul de plata se emite pe numele meu . E posibil ca aceasta autoritate sa ceara certificat de Moștenitor ? Mulțumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am contract de donație de la mama mea pe punctele ... Crysscar Crysscar Buna ziua. Am contract de donație de la mama mea pe punctele de la ANRP si anual primesc titlul de plata pe numele meu . Mama a decedat anul acesta . Pe ... (vezi toată discuția)
Rata despagubire anrp in caz de deces rocky rocky Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns/solutie in urmatoarea situatie: mama si fratele ei sunt destinatarii unei sume, decise de ANRP, ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Cum se imparte terenul? gabriella222 gabriella222 Tata decedeaza in 1995 si lasa un teren(pe numele tatalui si al mamei)-urmasi la mostenire mama si 2 fice (x si y).Fiica y renunta la succesiunea tatalui, si ... (vezi toată discuția)