avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bună ziua! La momentul actual, aș putea trece de pe ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bună ziua! La momentul actual, aș putea trece de pe o funcție ...

Bună ziua!
La momentul actual, aș putea trece de pe o funcție specifică (polițist local), pe o funcție generală (inspector). Funcția de inspector are aceeași clasă și grad cu funcția de polițist local.
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:44, 2 Septembrie 2021
Da. Fie prin mutare definitivă (dacă îndepliniți condițiile de studii și vechime în specialitate),fie prin transformarea funcției deținute în acest moment, prin hotărâre a Consiliului Local de modificare a ștatului de funcții.
Vă mulțumesc!
Este vorba de un transfer de la o instituție la alta. Instituții publice.
Nu cred. Transferul se poate face pe o funcţie publică vacantă de acelaşi nivel, cu respectarea categoriei, clasei şi gradului profesional al funcţionarului public, sau într-o funcţie publică vacantă de nivel inferior. Ori, aici vorbim de 2 funcții de categorie diferită: polițist local este o funcție publică specifică, iar inspector este o funcție publică generală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post vacant janina drula janina drula care este procedura pentru transformarea unui post vacant cu studii medii intr-unul cu studii superioare la serviciul de evidenta a persoanei din cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Functionar public. Marian niculae Marian niculae Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: In prezent sunt sef birou intr-o institutie publica cu o vechime pe studii superioare ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public braocan100 braocan100 Buna ziua, Sunt functionar public si as dori sa ma transfer la alt departament, in cadrul aceleiasi institutii. As vrea sa stiu cine trebuie sa-mi semneze ... (vezi toată discuția)