avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara!puteti sa mi va rog spuneti unde gasesc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara!puteti sa mi va rog spuneti unde gasesc arhiva pt ...

Buna seara!puteti sa mi va rog spuneti unde gasesc arhiva pt carti de munca a A.D.P Timisoara?
Cel mai recent răspuns: Butulia Monica , utilizator 18:03, 2 Septembrie 2021
Multumesc mult,incerc acolo atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva fostei cagccf bucuresti, antrepriza drumuri ... Raluca -Nicoleta Raluca -Nicoleta Unde pot gasi arhiva fostei CAGCCF Bucuresti, Antrepriza Drumuri si Poduri Cluj( punctul de lucru era la Statia de betoane Someseni) (vezi toată discuția)
Arhiva brigada complexă antrepriza iași virgabi virgabi Am lucrat in perioada 1986-1989 la Brigada complexă Antrepriza Iași care aparținea de Centrala Antrepriza Construcții Montaj Bucuresti, mai precis ... (vezi toată discuția)
Arhivă Ciprian1882 Ciprian1882 Arhiva trustului de construcții Bacău din str oituz nr 10 în perioada 1978-1979? Va mulțumesc (vezi toată discuția)