avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Se prescriu dupa 5 ani amenzile de circulatie?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Se prescriu dupa 5 ani amenzile de circulatie?

Buna ziua, doresc sa-mi spune-ti daca se prescriu dupa 5 ani amenzile de circulatie? Am primit de la DITL titlu executoriu cu amenzi din anul 2008 , 2009,2010 .Puteti sa ma ajutati sa pot rezolva aceasta problema ??Exista cale de atac?.
Multumesc astept raspunsul dvs .
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: iulianamanga , utilizator 12:41, 2 Septembrie 2021
Dreptul organului de executare silită de a cere executarea silită a creanțelor fiscale se prescrie în termen de 5 ani de la data de 1 ianuarie a anului următor celui în care a luat naștere acest drept.
Termenul de prescripție prevazut mai sus se aplică și creanțelor provenind din amenzi contravenționale.

Puteti face contestație. Contestația se poate face în termen de 15 zile, sub sancțiunea decăderii, de la data când ati luat cunostinta de titlul executoriu.
Multumesc ptr raspuns , unde se poate depune contestatia-titlu este venit de la DITL S2
Buna ziua asteptam sa-mi comunicati unde depun contestatia ????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorii petroniki petroniki Nu am achitat impozitul pt locuinta si masina,plus amenzile de la circulatie de vreo 3 ani.Va rog sa-mi spuneti daca aceste datorii se prescriu?Multumesc! (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie garsonjon garsonjon vreau sa aflu daca amenzile de circulatie se prescriu si in ce conditii ? (vezi toată discuția)