avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum se importa legal laser categoria Clasa 3B
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se importa legal laser categoria Clasa 3B

Cum se importa legal laser categoria Clasa 3B ce prevede legislatia in acest sens?
Este vorba de lasere de iluminat ce sunt incadrate in categoria 3B - prevede legea romaneasca ceva anume? Sau se importa ca si o lanterna laser obisnuita?
Nu gasesc nimic referitor la documentele necesare. Mentionez ca este vorba despre sisteme de iluminat de cautare la mare distanta.
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2021
Octavian1978, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen instalare/montare sisteme audio (fara supraveghere,monitorizare) bucuresti2014 bucuresti2014 Buna ziua, Am deja o societate pe care am preluat-o si as dori, ptr ca am cereri,sa -mi activez si instalarea/montarea unor sisteme audio (fara ... (vezi toată discuția)
Vecin hartuitor MariaStef MariaStef Buna ziua! Va rog sa imi spuneti ce lege ma apara de un vecin curios si hartuitor, ca are tot timpul ceva de reprosat. M-am mutat la casa de curand si avem un ... (vezi toată discuția)
Braconaj : da sau nu ? Adrian Constantin Adrian Constantin speta : Vanator autorizat, se deplaseaza- fara autorizatie-, la orele 20.40 (intra la noapte ?) cu arma scoasa din toc ,montata , munitie artizanala asupra sa ... (vezi toată discuția)