avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită va rog sa-mi raspundeti
Discuție deschisă în Executare silită

va rog sa-mi raspundeti

am o factura neachitata la orange din 2002 drept urmare mi sa inchis abonamentul. am fost preluat de catre firma de recuperare EOS KSi...si am primit o notificare in care scrie ca rebuie sa platesc suma de 585 RON in niste conturi date de ei ...daca nu se trece la inaintarea in justitie si apoi la executare silita...intrebarea mea este...se mai poate face ceva dupa atata timp?....stiam ca sumele datorate se prescriu dupa 3 ani. astept un raspuns... Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 19:38, 11 Ianuarie 2010
Buna ziua !
Prescriptia dreptului de a cere executarea silita , conform art. 405, al. (1) este de trei ani , iar conform aceluiasi art. al.(2), termenul curge de la data cand se naste acest drept.
Parerea mea este ca acest drept s- a prescris, iar dumneavoastra trebuie sa nu dati curs nici unei incercari de a fi contactat de acestia .
Cu stima !
este posibil ca cei de la EOS sa incerce intimidarea sa spunem, adica daca platiti bine daca nu vor renunta la un moment dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent executare silita eos ksi alin1993 alin1993 Buna seara ! In urma unei pacaleli pe care mi-a aranjat-o Orange, am incetat sa le mai platesc abonamentul. Din pacate nu mai stiu exact acum cat timp s-a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societate recuperare datorii Tempo Tempo Am primit de curand de la EOS KSI ROMANIA SRL o instiintare in legatura cu un debit pe care il am la Orange (la fostul Dialog de fapt) din anul 2001. Debitul ... (vezi toată discuția)
Factura din 2006 neachitata la orange preluata de eos Mihai74 Mihai74 In anul 2006 am intrerupt un abonament la orange iar de atunci nu am mai fost contactat de cineva de la orange. In urma cu vreo 3 saptamani ma contactat cei de ... (vezi toată discuția)