avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Inscrierea in RNPM
Discuție deschisă în Executare silită

Inscrierea in RNPM

Un contract de imprumut sume de bani incheiat in decembrie 2013 trebuia inscris in RNPM ptr a se incepe executarea silita ptr recuperare bani ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: SM985 , utilizator 22:52, 3 Septembrie 2021
Dacă executarea a început înainte de intrarea în vigoare a legii privind obligativitatea înscrierii, nu era obligatorie!
Dacă a început după, da!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă , intr-un contract de credit , creditorul a înregistrat ... Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Dacă , intr-un contract de credit , creditorul a înregistrat contractul (titlul executoriu) în RNPM ( potrivit Legii nr.196/2020), însă a cesionat ... (vezi toată discuția)
Adjudecare imobil ipotecat prin depunerea creantei in contul pretului CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna ziua. Doresc sa incep executarea silita a unui debitor, ce detine un imobil ce are inscrisa o ipoteca de rang I pt. suma de 70.000, in favoarea unei ... (vezi toată discuția)
Executare silita jidanu1977 jidanu1977 Buna ziua, Am sa expun mai jos un caz personal,pentru care as dori sa obtin niste sfaturi. In octombrie 2013 m-am trezit cu o executare silita la un credit a ... (vezi toată discuția)