avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am un carnet de economii CEC din 1996 Se mai pot ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am un carnet de economii CEC din 1996 Se mai pot recupera banii ...

Am un carnet de economii CEC din 1996
Se mai pot recupera banii economisiti pe acest carnet de economii CEC
Daca da, cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:25, 3 Septembrie 2021
Au fost n discuții pe forum.despre acest subiect,puteti cauta pt a va edifica..Din pacate nu aveti ce sa recuperați inflația denominarea au făcut cs soldul dvs să nu mai valoreze nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire librete cec IdorasCorina IdorasCorina Buna ziua. Numele meu este Corina Idoras. In anul 1978 mama mea Militaru Niculina a facut un libret de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme in ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma? - cec libret de economii cu dobanda Trei2018 Trei2018 Bunicul meu a creat un libret de economii in \'92, pe numele meu, la o luna dupa ce m-am nascut, cu gandul ca o sa-mi prinda bine la varsta de 18 ani. ... (vezi toată discuția)
Carnet cec dritaS dritaS Am un carnet cec din 1996 cu sold de 10000 lei. Pot recupera acești bani? Ce trebuie să fac? Mulțumesc. (vezi toată discuția)