avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Urmeaza sa incep serviciul ca si cadru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Urmeaza sa incep serviciul ca si cadru medical intr-un ...

Buna seara,
Urmeaza sa incep serviciul ca si cadru medical intr-un spital dintr-un alt oras fata de orasul in care locuiesc!E vb de vreo 20 km intre localitati.Pot cere ca unitatea spitaliceasca sa-mi deconteze transportul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:43, 4 Septembrie 2021
Proiectul legislativ care stabilea ca personalul din sistemul medical de stat să poată deconta sumele cheltuite cu transportul la serviciu a fost respins definitiv.
www.avocatnet.ro/articol_496...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista baza legala pentru decontarea chetuielilor de transport ... dana manea dana manea Exista baza legala pentru decontarea chetuielilor de transport la medicii care fac garzi intru-un spital care vin dintr-o alta localitate decat cea in care se ... (vezi toată discuția)
Decontarea cheltuielilor de transport andreeacrisss andreeacrisss Buna ziua. Sper sa nu va plictisesc cu urmatoarea speta: In anul 2012, am fost incadrata ca si cadru MAI in orasul X, aflat la 60 km de adresa de domiciliu. Am ... (vezi toată discuția)
Decontare transport angajat mapn zmgg zmgg Buna ziua Am o mica nelamurire la serv lucrez in Mapn si doresc decontarea transportului. Dar nu stiu limitele de km. Daca ma poate ajuta cineva as ramane ... (vezi toată discuția)