avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara, concediul meu de ccc se termina pe 07 10 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara, concediul meu de ccc se termina pe 07 10 2021. Soțul ...

Bună seara, concediul meu de ccc se termina pe 07 10 2021. Soțul a intrat în ultima lună a tatălui de ccc cu data de 06 09 2021. Cu ce data trebuie sa îmi dau demisia de la locul de munca?. ( Nu mă mai întorc)
Cel mai recent răspuns: Druga mihaela , utilizator 09:33, 4 Septembrie 2021
Cu data intrarii tatalui in CCC.
Mulțumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. eu sunt ccc, copilul face 2 ani pe 9 iulie 2021.as ... andreea998 andreea998 Buna ziua. Eu sunt CCC, copilul face 2 ani pe 9 iulie 2021.As vrea sa ma întorc la serviciu mai devreme, tatăl nu isi ia luna lui.Vreau sa stiu cand ar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.am un copil de 1 an și 11 luni. am intrat în ccc ... Druga mihaela Druga mihaela Bună ziua.am un copil de 1 an și 11 luni. Am intrat în ccc începând cu 01.12 2019 până pe 31 12 2021. Copilul pe 07 10 face fix 2 ani. Întrebarea este ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal, somaj bklara bklara Buna ziua..am si eu nevoie de un sfat.eu ar trebui sa ma intorc la treaba in octombrie cand se termina concediul de crestere copil de 2 ani.intrebarea mea ... (vezi toată discuția)