avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ,Pot să vând la notar cota mea parte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ,Pot să vând la notar cota mea parte dintro moştenire ...

Buna ziua ,Pot să vând la notar cota mea parte dintro moştenire la oricine sau trebuie să am obligatoriu acordul celorlalți coindivizi pentru aceasta ? Vă mulțumesc pentru lămuriri .
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:49, 4 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti vinde cota dvs fara acordul celorllati.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti vinde cui doriti important este să aveți cumpărători.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui imobil aflat in indiviziune ancristida ancristida Buna ziua, as dori sa stiu procedura in acest caz. Mai exact, se poate vinde un imobil aflat in proprietatea indiviza a 2 mostenitori? Nu mai trebuie facuta ... (vezi toată discuția)
Vanzare-succesiune izabela_iza izabela_iza va rog sa-mi spuneti daca tatal meu isi poate vinde partea apartamentului care ia revenit dupa moarte mamei altei persoane fara aprobarea copiilor.va multumesc (vezi toată discuția)
Vanzare teren fara iesire din indiviziune iuliatazz iuliatazz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: vreau sa vand un teren agricol extravilan. Pe titlul de proprietate suntem 3 persoane. Eu am discutat ... (vezi toată discuția)