avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Pentru administrarea defectuoasă a cărții ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Pentru administrarea defectuoasă a cărții funciare,prin avizarea ...

Pentru administrarea defectuoasă a cărții funciare,prin avizarea și recepția documentațiilor cadastrale,greșite,incomplete care ulterior a condus la suprapunerea reală a 3 imobile, OCPI poate fi chemat în judecată și care ar putea fi prima instanta sesizata? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Memoriu semnat de 111 experti tehnici judiciari topo-cadastru 10 iulie 2011 Mirela Dorina Bogatu Mirela Dorina Bogatu MEMORIU Cu privire la continutul “REFERATULUI DE APROBARE” emis de ANCPI si MINISTERUL JUSTITIEI prin ........– SECRETAR DE STAT si ... (vezi toată discuția)
Suprapunere teren olaroiu olaroiu Articolul 118 - ODG 700/2014 actualizat din Regulamentul de avizare, receptie si înscriere în evidentele de cadastru si carte funciara din 09.07.2014 spune ... (vezi toată discuția)
Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)