Bună seara,
Am solicitat informații verbal,ne-au comunicat că au toate autorizațiile de funcționare,,nu le-a văzut nici unul dintre proprietari până la momentul de față.
Am făcut chiar și un tabel cu toți propietarii că nu ne dorim funcționarea acelui coafor.
Mai mult, chiar azi în urma unei sesizări către o instituție am primit mesaj că în urma sesizărilor noastre la acel apartament nu există activitate economică.
Pur si simplu ne sfidează pe toți, cum nu există activitate economică, când clienții intra și ies din acel apartament. zilnic?
Ce să facem noi in situația dată?
Să ne facem detectivi sub acoperire?
,Avem foto cu clienții pe holul blocului,foto cu firma când o avea montată pe bloc în fața apartamentului, ,au fost prezentate, și nimic, doar ne-a fost comunicat că la apartamentul respectiv nu se desfășoară activități economice.
În urma sesizării noastre și-au dat jos firma luminoasă din fața blocului din dreptul apartamentului.,sii doar atât,clienții tot intră, iar pe geam si a păstrat încă nr.de telefon la care se pot face programări pentru coaforul din acel apartament.
Așteptăm să se infinteze asociația, și poate așa având o formă legală putem să rezolvăm această problemă cu primăria și anaf-ul .
Vă mulțumim frumos pentru informații și amabilitate.
Cu respect.
Adrian ALBU a scris:
Mergeți și solicitați direct informații la acel agent economic referitor la deținerea autorizațiilor, eventual prin formularea și transmiterea unei notificări, iar dacă nu vi se oferă informațiile, solicitați Primăriei aceste informații. Puteți face și sesizări la celelalte autorități care ar fi trebuit să emită autorizații.
De la DSP nu trebuie o autorizare ci trebuie să știți că aceste societăți sunt în evidența DSP, care pot să vină în control pentru a verifica normele de igienă (de ex: sterilizarea instrumentarului etc). De la ISU nu trebuie autorizare dacă coaforul nu are mai mult de 200 mp.