avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua Va rog sa mi spuneti daca pe legea 154 2021 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua Va rog sa mi spuneti daca pe legea 154 2021 putem depune ...

Buna ziua
Va rog sa mi spuneti daca pe legea 154 2021 putem depune doua dosare distincte unul pentru stramutare si unul pe litera cu evacuare din locuinta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:41, 4 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stramutarea este consecinta evacuarii din locuinta, nu puteti depune doua dosare.
In baza documentelor din dosar se va decide temeiul legal pentru indemnizatie, la care art. si litera din lege veti fi incadrata.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2021
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. mama mea( decedata în 1995), stramutata din bulgaria, ... Alma Mărgărit Alma Mărgărit Bună ziua. Mama mea( decedata în 1995), stramutata din Bulgaria, nu a beneficiat de legea 189..... - nu știu dacă eu, în calitate de fiică, pot ... (vezi toată discuția)
Legea 154/2021 Petru-O Petru-O Buna ziua, stie cineva daca s-au publicat normele de aplicare a legii 154/2021 si eventual unde le gasesc. Sau eventual ma puteti ajuta cu o interpretare a ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 154/2021 ILER ILER Buna ziua, Și eu vă rog să mă ajutați cu interpretarea acestei legi - Legea nr. 154/2021, precum și Legea nr. 130/2020. Pe scurt: o persoană, nascută ... (vezi toată discuția)