avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua
Mama mea, grav bolnava, neavand multe sperante de viata de la medici, are un cont bancar la cec. Dupa moartea ei, eu fiind singurul copil, facand succesiunea am dreptul la bani? Mentionez ca tatal meu, adica sotul ei, dar si mama ei, adica bunica mea se afla in viata. Va trebui sa impart banii cu ei? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 5 Septembrie 2021
elisabeta2323, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:52, 5 Septembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
ca sa nu platiti si notarului pt dezbaterea succesiunii, poate ii scoate de la banca is ii tineti in casa si asa va vor trebui de cheltuiala.
Este o suma destul de mare pt a putea fi tinuta in casa. Multumesc de sfat

gi-jane2 a scris:

ca sa nu platiti si notarului pt dezbaterea succesiunii, poate ii scoate de la banca is ii tineti in casa si asa va vor trebui de cheltuiala.

puneti-o la banca pe numele dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - conturi bancare miara miara Daca o persoana are bani depusi in banca ( cu un imputernicit care poate scoate banii), dupa decesul sau acei bani revin imputernicitului sau se impart la toti ... (vezi toată discuția)
Mostenire bogdaner bogdaner Bunica mea a decedat.Ea avea un cont la CEC, la care era imputernicit fratele tatalui meu.Cu cateva zile inainte ca bunica sa moara, acesta a transferat banii ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme mariacorina mariacorina Am o mare problema la care nu gasesc raspuns. Bunicii mei au economisit toti banii munciti de ei de-a lungul vietii , tinandu-i intr-un depozit la CEC. Banii ... (vezi toată discuția)