avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, aș dori să știu ce pot sa fac să ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, aș dori să știu ce pot sa fac să întru în posesia ...

Bună ziua, aș dori să știu ce pot sa fac să întru în posesia moștenirii legal. Părinții sunt morți de foarte mult timp iar cei patru frați nu vor sa facem siccesiunea. De participat la întreținerea casei nu vor dar nici nu vor sa întram în legalitate. Ce pot face?
Buna ziua,
In cazul dvs. ar trebui sa dezbateti succesiunea pe calea unei actiuni in instanta.
In acest sens, va recomand sa luati legatura direct cu un avocat din localitatea dvs.pentru a afla care sunt procedurile si pasii ce trebuie urmati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire nedezbatuta dupa 22 de ani cosgab9 cosgab9 Buna ziua. Dupa 22 de ani de la moarte ambilor parinti a tatalui meu, nu am dezbatut mostenirea pe o locuinta + teren. Sunt in total 4 frati care ar avea ... (vezi toată discuția)
Am fost obligați să facem cerere de dezbatere a succesiunii când am ridicat certificatele de deces. este obligatoriu să mergem acum la notar? Anagiorgiana Anagiorgiana Buna ziua,sunt Coman Ana din Constanța.Am o problema in legătură cu o succesiune în urmă decesului părinților.Parintii mei au murit amândoi în ... (vezi toată discuția)
Intrebare act de mostenire, solutie de a evita succesiunea zulg zulg Buna ziua. Daca poate sa ma lamureasca cineva: Bunica mea detine un apartament pe numele ei. O casa la tara si pamant pe numele parintilor ei. Nu are ... (vezi toată discuția)