avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie anticipata partial Buna ziua, Sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie anticipata partial Buna ziua, Sunt pensionat ...

Recalculare pensie anticipata partial
Buna ziua,
Sunt pensionat anticipat partial. La stabilirea cuantumului pt pensia PAP, nu eram in posesia adeverintei cu sporul de acord global. Acum, la 4 luni de la PAP, am aceasta adeverinta. As vrea sa stiu daca mi se poate recalcula cuamtumul PAP sau tb sa astept pana la implinirea varstei de 65 ani. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata lilly11a lilly11a Daca o persoana a lucrat timp de 12 ani in grupa a 2 de munca, in procent de 70%, dar fara diminuarea varstei de pensionare, perioada respectiva se ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata fara penalizare catalinatravel2 catalinatravel2 Buna ziua, 1)Am depus dosarul pentru pensie anticipata fara penalizare(4.06.2014),am crezut ca am:vechime:38 ani si 7 luni,dar am avut zile de concediu fara ... (vezi toată discuția)
Cerere de pensionare anticipata partiala lasere99 lasere99 Va rog sa-mi raspundeti daca la o cerere de pensionare anticipata partiala cu urmatoarele date: Data nastere: 12.06.1950; barbat; stagiu total de cotizare: ... (vezi toată discuția)