Buna,mi-a fost furat un golf 5 luat in leasing, am facut o hartie de mana cu tipu ca in 2 luni se obliga sa treaca masina pe firma lui(timp in care isi rezolva ce datorii are pe firma si "verifica" sa vada cum merge masina, zise el...), mi-a platit un avans iar dupa 1 luna nu am mai stiut nimic de el, telefonu era inchis, acum in 3 ianuarie 2010 a expirat termenu ala prin care se obliga sa treaca masina pe firma lui, ce imi recomandati sa fac? am inteles ca e problema acum si cu firma de leasing ca eu nu aveam voie sa instrainez masina fara acordul lor. ... eu inca platesc leasingu...
Orice sfat/parere e bine venita, multumesc mult
Ca sa cesionati contractul de leasing trebuia semnat un act intre dvs., firma de leasing si noul utilizator. Pt asta noul utilizator trebuia sa isi intocmeasca un dosar cum ati facut dvs la achizitionarea masinii, trimis la leasing pt aprobare si de-abia apoi se putea cesiona si "trece pe numele lui" ( ca utilizator).
Chitanta de mana nu valoreaza nimic.
Dvs sunteti in continuare utilizator, veti plati ratele in continuare.
Mergeti si luati masina daca stiti unde e si daca mai aveti a doua cheie. Returnati-i omului banii si urmati calea legala.
Masina nu stiu unde e, tipu avea buletin de flotant pe Cluj dar nu a stat niciodata acolo, e de prin Urziceni de undeva, cred ca era o retea de excroci de astia.