avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca cineva imi daruieste un obiect scump si trebuie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca cineva imi daruieste un obiect scump si trebuie sa.l trec ...

Daca cineva imi daruieste un obiect scump si trebuie sa.l trec vama in Republica Moldova ca sa.l obtin, ce fel de documente trebuie ca sa nu platesc valoarea lui daca el mi.a fost donat?
Cel mai recent răspuns: daik , utilizator 15:55, 9 Septembrie 2021
Un contract de donatie.
Depinde și de obiect... Dacă vorbim de un pistol cu aur și diamante, tot va trebuie permis
Dacă vb de o bijuterie pe care o puteți purta la Vama, nu aveti nevoie de ceva
Dacă vb de vreun material interzis... Aveti nevoie de avocat!
Este vorba despre o piesa de mobilier bisericesc sculptata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii obligatorii pt a fi importator s_chance s_chance Buna ziua, doresc sa imi deschid o mica afacere cu produse aduse din Republica Moldova si m-am gandit sa vb cu un importator de la noi, sa iau marfa de la el, ... (vezi toată discuția)
Documente export confectii metalice / produse industriale in republica moldova Ares-3 Ares-3 Pun intrebarile pentru o firma care poate vinde confectii metalice / produse industriale (asa a zis, asa scriu :) ) in Republica Moldova: stie cineva ce ... (vezi toată discuția)
Am amanetat o bijuterie despre care nu stiam ca e falsa blecota blecota in urma cu ceva timp am achizitionat de la o persoana o bijuterie despre care am fost convins ca este din aur, am verificat-o la bijutier si am fost convins ... (vezi toată discuția)