In 2008 am lucrat la un cazinou.....tentatia a fost mare si am pus impulsuri la ruleta in valoare de 19.000 ron firma a depus plangere politia s-a sesizat ....s-a intocmit dosar...am reusit sa achit pana in ziua de azi 17.000 ron ramanand sa mai platesc ...inca 2000 de la politie mi s-a spus ca atunci cand o sa ma cheme procurorul la el sa ii fac dovada ca am platit si ceilalti 2000 ron si mi se va da o amenda administrativa cel mult penala....am dat dovada de bunovointa....
Insa ieri am primit o citatie de la procuror cum ca trebuie sa ma prezint pe data de 19 in calitate de invinuit la parchet pentyru a mi se aduce la cunostiinta dosarul si probele in calitate de invinuit....
Declar in cadrul cercetarilor de politie am recunoscut ca am jucat suma de 19.000 la aparate si am anexat chitante la dosar cum ca am restituit 17.000 inapoi...
Ce se intampla mai departe daca nu achit cei 2000 pe care nu ii am si nu ma prezint cu avocat la procuror....ce masuri poate dispune procurorul sa ia mai departe si cat de grava e situatia....?
In cazul in care se impune ajungerea in instanta cam cat timp mai dureaza panan la proces si cat dureaza procesul efectiv?
E posibil sa fiu condamnat in caz ca nu mai am alte antecedente penale....?
Astept si eu un raspuns sunt ff stressat nu stiu ce o sa se intample pe 19....se poate dispune arestarea mea...?
Sau voi fi judecat in stare de libertate....?
Este recomandabil sa mergeti cu avocat la procuror deoarece dvs nu puteti singur sa va lamuriti.Un avocat ar putea avea un rol util.
Aveti sanse la o pedeapsa cu suspendare daca tot prejudiciul este achitat.
Nu cred ca veti fi arestat cand mergeti la procuror avand in vedere cele expuse de dvs.
Intrucat procurorul supravegheaza UP si o parte din prejudiciu a fost recuperat pe parcursul Up acesta dispune ori trimitrea in judecata, ori aplicarea unei amenzi administrative.Normal ca ati fost citat ca invinuit, deoarece s-a Inceput UP
Ar fi bine sa va angajati un avocat sa va reprezinte la procuror si sa restituiti si cealalta parte a prejudiciului de 2000 lei.
Succes!
Citatie
Ioana925
Buna seara! In cazul in care doresc sa fiu citata telefonic intr-un caz de furt calificat este posibil acest lucru? Mentionez ca furtul calificat se refera la ... (vezi toată discuția)