avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca deschizi cabinet de avocatura ( la care sa vina ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca deschizi cabinet de avocatura ( la care sa vina clienti) ...

Daca deschizi cabinet de avocatura ( la care sa vina clienti) intr un bloc,poti fara acordul vecinilor?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:55, 11 Septembrie 2021
Deschiderea de cabinet de avocatura,respectiv sediu social sau lucrativ in imobil de locuit in comun,reprezinta schimbarea destinatiei spatiului care necesita parcurgerea unei proceduri legal prev de disp L nr 196/2018
www.avocatnet.ro/articol_578...
Da, se poate. Deschizi cabinetul la domiciliu, in locuinta, nu trebuie schimbata nicio destinatie. A nu se confunda firma, cu cabinetul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari sorin46 sorin46 Daca proprietarul care a modificat un apartament pt a fi magazin si acum vrea sa-i schimbe destinatia, de ce are nevoie? Doar de semnaturile celorlalti ... (vezi toată discuția)
Vecinul refuza sa-si dea acordul pt infiintare cabinet avocatura fldan fldan Ce pot sa fac in situatia in care un vecin refuza sa-si dea acordul pentru ca sa-mi infiintez cabinetul de avocatura in apartamentul proprietatea mea ? (vezi toată discuția)
Ce demersuri sunt necesare pentru schimbarea unei destinatii? paultrefu paultrefu Doresc sa achizitionez un imobil care este trecut in cartea funciara ca si spatiu de birouri . Eu as dori sa deschid acolo un coafor. Trebuie schimbata ... (vezi toată discuția)