Buna ziua,
Locuiesc intr-un cartier rezidential din Constanta care nu este finalizat,traim inconjurati de ruine.Din 400 de case conform ctr.sau finalizat doar 54,am infiintat o asociati cu care unii am semnat iar unii nu, o conventie fara obligatii,raspunderi,etc. Din februarie 2009 au inceput incasarile fara chitanta,fara stabilire fond rulment,bugatul lunar,etc. Suma fiind de 100 Ron timp de 3 luni,dupa care a crescut pana la 160 Ron de fiecare locatar pentru alte 3 luni insemnand(sal.Presedinte,paza,femeie servici,tel.Presedinte,incalzirea acestuia-fara a avea contract de telefonie,fara aprobarea noastra a locatarilor,cu japca ce mai).Dupa o revolta a unor locatari sumele au fost recalculate sa scazut fondul de rulment in valoare de 200 RON de fiecare (pe care nu l-am stabilin noi bineinteles,ci cativa smecheri la o ceasca de cafea).In luna noiembrie sa ales un administrator din cele 2 oferte (una de 1200RON pe luna si cealalta de 2000RON pe luna-prestand aceleasi servicii),bineinteles ca sa ales cea mai scumpa oferta,alegerile sau facut cu inputerniciri de mana,aceleasi semnaturi pe unele inputerniciri.Administratorul si-a inceput activitatea din luna decembrie, iar salariul acestuia a fost afisat pe lista de noiembri (isi incaseaza banii in avans).Mai nou dumnealui a luat o hotarare prin care ne anunta ca pe chitantele taiate nu va mai specifica exect pentru ce a incasat banii decat (intretinere luna respectiva) dar noi avem pe lista de plata afisate apa raja,electrica,gaz,intretinere,penalitati,fond rulment) avand in vedere ca locuim la casa nu la bloc.Datorita problemelor executantului de cartier am ajuns sa platim utilitatile la asociatie,vrei nu vrei esti bun de plata,ca sa nu ramai fara apa,lumina,gaz.In mare cam asta e.
Ce e defacut in aceasta situatie?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns:
Armenteros , utilizator
19:44, 13 Ianuarie 2010