avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, îmi permite legislația sa urmez în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, îmi permite legislația sa urmez în pararel 2 scoli ...

Bună ziua, îmi permite legislația sa urmez în pararel 2 scoli postliceale? Una de stat și cealaltă privata? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Margerita , utilizator 15:13, 8 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legislatia nu va interzice asa ceva.
Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoala postliceala - reduceri elevi ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua , daca urmez cursurile unei scoli postliceale particulare acreditate am dreptul la reducere pe tren ? (exact cum era la liceu sau facultate) ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Dana2710 Dana2710 Bună ziua! Am o nelămurire,sper că dumneavoastră reușiți să-mi răspundeți... Am 32 de ani și urmez cursurile la zi a unei școli postliceale sanitare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, momentan sunt înscris anul 1 la o postliceala la ... Mariuss10 Mariuss10 Bună ziua, momentan sunt înscris anul 1 la o postliceala la buget care are durata de 2 ani. Doresc să urmez cursurile scolii de politie in aprilie anul ... (vezi toată discuția)