avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, tatăl meu a lucrat în Italia pana la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, tatăl meu a lucrat în Italia pana la vârsta de ...

Bună ziua, tatăl meu a lucrat în Italia pana la vârsta de pensionare, după care a depus actele ptr pensie. La momentul acela locuia acolo, după care s-a reîntors în România. Cei de la inps au nevoie de adresă din România. Ce act este necesar ptr a dovedi ca locuiește în România?
Cel mai recent răspuns: Crisss123 , utilizator 15:34, 15 Septembrie 2021
Copie dupa actul de identitate din care sa rezulte domiciliul actual din Romania.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia italia claudiaveja claudiaveja Buna ziua, Am 65 de ani, sunt pensionara, am lucrat 11 ani in Italia si as vrea să stiu când pot primi pensie din Italia. (vezi toată discuția)
Pensie dupa munca in italia camelia_apostol camelia_apostol buna ziua! mama mea lucreaza ca badanta in Italia, cu forme legale de munca. Lucreaza acolo de 4 ani. Ea are acum 67 de ani si este pensionara de mai multi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, numele meu este dumitrescu viorica, din ramnicu vacea, ... vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua, Numele meu este Dumitrescu Viorica, din Ramnicu Vacea, 64 ani si 4 luni, pensionara. As dori o informatie referitoare la pensia pentru anii ... (vezi toată discuția)