Buna seara, ce pot face in urmatoarea problema:
- ma judec cu fosta concubina pt copil, am ajuns la dosarul de fond. Aici am fost acuzat de martor ca sunt alcolist, drogat,, foarte violent si ca as face parte si dintr-un clan, total neadevarat, s-a dovedit si in ordonanta.
Concubina s-a opus in repetate randuri sa imi pot vedea copilul si a fost apelat serviciul 112, reusind cu ajutorul echipajului de politie sa imi vad copilul. Problema mea este faptul ca nu pot obtine de la politia din satul respectiv ce s-a constatat in procesul verbal pentru ca seful de sectie este copilul unui prieten al mamei concubinei care a dat in scris la notar ca el a venit la noi si fosta concubina era batuta, speriata si cu urma pe gat, total neadevarat. Ce pot face impotriva acestuia si a sefului de sectie din satul respectiv, acea sectie se ocupa si de restul satelor de pe langa ea.
Orice raspuns este binevenit.
Va multumesc!
Faceti o cerere în scris prin care solicitati politiei sa va elibereze copii de pe procesele verbale apoi prezentati cererea respectivă instanței si solicitați ca judecătorul sa ceara printr o adresa actele politiei.Ar trebui să aveți un av care sa vs învete aceste lucruri,ce aspecte sa dovediți etc.
Am facut cerere in scris, am trimis si prin posta cu aceea confirmare de primire, am depus si personal, am primit nr de inregistrare dar momentan nu am primit nici un raspuns si probabil nu voi primi, repet sef al sectiei este copilul unui fost politist, bun prieten al mamei concubinei, acesta zicandu-mi ca a imbracat si dezbracat multi politisti la viata lui. Ce pot face in privinta lui? De frica sa nu piarda procesul, fosta concubina a mai angajat un avocat care tot insista ca fac parte dintr-un clan. Sincer, ma simt jignit pt ca ma acuza ca as fi un infractor fara sa aibe macar o dovada .
Ilegal sau nu?
Hellena_0805
Buna ziua,sunt noua pe acest forum si imi cer scuze daca gresesc cu ceva.As avea mai multe intrebari si de aceea le voi pune pe rand si va multumesc anticipat ... (vezi toată discuția)