Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie, sunt acuzat ca mi-am pus un prieten sa-l bata pe fostul concubin al prietenei mele mentionez faptul ca toti locuim in acelasi bloc pe scari diferite. Eu in seara respectiva ma aflam la bloc dar nu la locul unde s-a intamplat evenimentul, am fost anuntat telefonic de catre o vecina cu ce s-a intamlat si imediat am ajuns la scara respectiva unde se afla smurdu si politia, prietenul si-a recunoscut fapta si a mentionat si motivul pentru care l-a batut, am si un clip video cu un alt incident intre mine si fostul concubin al fetei in care prietenul meu rercunoaste inca odata pt ce l-a batut si fostul concubin care il face pedofil ca umbla cu copii, si un alt clip in care il face drogat etc. am fost audiat de catre politie si am declarat exact ce am scris mai sus... pot face denunt impotriva fostului concubin pt invinuire mincinoasa?
Multumesc frumos pentru raspuns, mentionez faptul ca fostul concubin al actualei prietene sustine ca l-am contactat telefonic pe prietenul meu atunci cand eu ma aflam in Kaufland si l-am vazut pe fostul concubin, tin sa precizez ca am abonament si am scos la imprimanta desfasuratorul zilei de 14.05.2017 cu apelurile initiate si am pastrat si bonul cu, cumparaturile facute...vreau sa dovedesc ca nu am nici-o implicare. Ideea este ca nu stiu unde as putea depune aceste probe, la Denunt ori la marturia pe care deja am depus-o, multumesc inca odata, Stima!
Buna
Vlad1991
Am si eu o nelamurire daca se poate...
Mi-a depus un pusti(minor) o plangere penala ca l-am batut..
O sa spun cum sa intamplat , am mers in oras cu niste ... (vezi toată discuția)