detectorul de minciuni se ia in considerare la audieri, cum se poate propune la procuror sau la politist ca cineva sa fie supus detectorului de minciuni? inregistrarile telefonice facute intre mine si o persoana pot f luate ca proba in dosar? eu am inregistrat pe cinva cand isi recunoaste faptele fata de mine si alte persoane,si am inteles ca vrea sa mearga la politie sa declare altceva.. de exemplu el a furat de buna voie bani din casa si vrea sa ma bage pe mine si pe un alt verisor in rahaturi taicasu cu tot cu el...ca l-as fi drogat eu si l-as fi sechestrat ,l-as fi batut. ca sa fure bani din casa, ceea ce nu este adevarat...am martori si inregistrari cu el....cand recunostea tot..multe inregistrari.....suntem rude..el mi-e verisor, taicasu unchi....a inceput ca taicasu si maicasa sa aibe ciuda pe mine si pe un alt verisor ca copilul lor minor de 17 ani umbla cu mine,si cu alte persoane,..eu am observat mai demult ca are fmulti bani copilul, dar nu ma interesat...asta am observat de vreo 2-3 luni,dar nu ma interesat sa-i zic lu taicasu...pt ca copilul imi zicea ca castiga la aparate si la pariuri sportive sume foarte mari...il credeam..ca imi era verisor si prieten foarte bun,,,,acum taicasu vrea sa se razbune pe mine si pe alt var sa ne dea in judecata ca i-am crupt copilul sa fure bani, ca l-am drogat.ca f-am fortat sa fure bani...nu este adevarat nimic din asta....eu unul nu m-am drogat niciodata si din cate stiu nici fiusu...se pot lua in considerare astfel de acuze de catre un procuror sau politist????
Detectorul de minciuni n-are mare valoare, e ca si cum ai da cu banul pentru a stabili vinovatul. Singurul lui rost este sa smulga marturisiri de la naivi, ca instrument de recuzita.
Test poligraf - erori
dimex
Buna ziua , am o intrebare , testul poligradf poate da erori? si in ce situatie? daca un om este terorizat zilnic de o situatie urita, credeti ca asta poate ... (vezi toată discuția)