avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune cont bancar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune cont bancar

Buna seara,as dori sa stiu daca este necesar sa ma adresez instantei pt obtinerea unui extras de cont.Bunica mea a decedat anul trecut.S-a dezbatut succesiunea si am certificatul de mostenitor,insa in acesta nu s-a putut trece si suma din cont deoarece banca refuza sa-mi ofere un extras.Notarul la care s-a dezbatut succesiunea a trimis deja 2 adrese catre banca solicitand un extras de cont pt a putea face o suplimentare a masei succesorale.Am fost si eu la banca cu certificatul de mostenitor,cu certificatul de deces a bunicii ,insa m-am lovit de un refuz categoric fara a mi se oferi detalii.Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2021
Adina_h, utilizator

Alte discuții în legătură

Instanta a gresit, ce trebuie sa fac andreyskysky andreyskysky Buna seara . Am avut a doua infatisare in care am rugat instanta sa trimita adresa unor banci pt aflarea reala a unui depozit al decedatului a carei succesiune ... (vezi toată discuția)
Moºtenesc legal un cont bancar bcr dar nu si banii din cont? Balaurul Balaurul Oameni buni ...va salut, Bogdan ma numesc, locuiesc in Ploiesti, am 33 de ani si un handicap fizic de gr.1 (sunt in caruciar). Imi postez nemultumirea pentru ... (vezi toată discuția)
Succesiune - conturi bancare miara miara Daca o persoana are bani depusi in banca ( cu un imputernicit care poate scoate banii), dupa decesul sau acei bani revin imputernicitului sau se impart la toti ... (vezi toată discuția)