avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua. Daca sunt casatorita si divortata in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua. Daca sunt casatorita si divortata in Franta. Casatoria ...

Bună ziua. Daca sunt casatorita si divortata in Franta. Casatoria fiind deja declarată in Romania dar nu si divortul. Pot să-mi realizez un alt pașaport la consulat pe numele de dinaintea casatoriei, unde sa mentionez ca sunt divortata doar in Franta. Si apoi sa realizez transcrierea divorțului in Romania tot prin consulat (mentiuni pe certificatul de casatorie român)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:35, 10 Septembrie 2021
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie intre cetatean roman si cetatean american nascut in romania Capshuna Capshuna Bun gasit tuturor, iata situatia, eu cetatean american dar si roman (nascuta fiind in Ro) vreau sa ma casatoresc cu un barbat cetatean roman. Inteleg ca pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea casatoriei intocmita in belgia kath kath Buna, In anul 2009 m-am casatorit in Bruxelles cu un cetatean roman. Dupa doar doi ani ne-am despartit si un an mai tarziu a urmat si divortul:( in urma ... (vezi toată discuția)
Inregistrare căsătorie/divorț pronunțate în străinătate... căsătoria în 1997, divorțul în 2006... pașaport expirat... cum pot rezolva toate acestea? iulia constantin iulia constantin Buna ziua, Sunt cetatean roman cu domiciliul in Elvetia. In ianuarie 2017 pasaportul meu a expirat, am incercat sa il prelungesc prin consulatul din Berna, ... (vezi toată discuția)