avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde se poate plăti prejudiciul pentru accizele de pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde se poate plăti prejudiciul pentru accizele de pe țigări? ...

Unde se poate plăti prejudiciul pentru accizele de pe țigări? La anaf? Sau cum e procedura
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Andrei45 , utilizator 17:49, 10 Septembrie 2021
Da, la trezorerie, mergeti cu buletinul si cu inscrisul prin care a fost stabilita suma. Spuneti la ghiseu sa va treaca pe chitanta numarul de dosar ce face obiectul chestiunii.
Si sa tineti cont de faptul ca la suma stablita curg si majorari si penalitati, asa incat daca suma nu a fost stabilita de curand, este posibil sa fie mai mare.
Mulțumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara dacă cineva ma poate ajuta , cu datoriile către ... Andrei45 Andrei45 Bună seara Dacă cineva ma poate ajuta , cu datoriile către ANAF , ai o suma de bani datorie de exemplu accize pe țigări, dacă acum se judeca cazul . ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru bog2k3 bog2k3 Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am depus la judecatoria Buftea o contestatie impotriva unui proces verbal rutier. Am primit acasa in plic (eu sunt din ... (vezi toată discuția)