avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme la locul de munca

am fost angajata 1 an ca casiera mia murit mama am lipsit o sapt si in decembrie miam rupt piciorul nu mia dat adeverinta buna sa ma tina in loc de pe 22 dec am fost in medical pana pe7 ian iar el imi da preaviz cu data de 28 dec pana pe 18 ianuarie e legal asa ceva unde pot depune o plingere
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:08, 9 Ianuarie 2010
faceti sesizare la ITM si contestatie impotriva deciziei la Tribunalul din raza caruia domiciliati , in termen de 30 de zile de la comunicarea deciziei.
Pentru decesul mamei nu trebuia sa lipsesti (nu stiu daca la firma ai anuntat evenimentul) deoarece aveai dreptul la 3 zile libere platite (art.61 CCMN), trebuia sa faci cerere.
Este legal sa va dea preaviz numai ca, pe perioada concediului medical preavizul se suspenda asa ca el incepe sa curga de la data de 8 ian. Banuiesc ca va concediaza, ce fel de concediere va este facuta, disciplinara sau reducere posturi?
de restructurarea postului eu mai aveam si plata concediului de odihna din care miam efectuat doar o sapt vreau sa stiu la cate zile aveam dreptul dupa un an de munca
as mai vrea sa depun o plingere inpotriva lui ca patron deoarece comite multe ilegalitatii va rog sa ma indrumati unde anume trebuie sa ma duc multumesc
plangerea este recomadat sa se faca dupa ce se pronunta instanta in cazul in care nu pune in aplicare hot. jud. !
ilegalitatile , asa cum le considerati dvs., s-ar putea sa intereseze numai pe acei asociati lui ...

Alte discuții în legătură

Concediere la expirarea concediului medical macelaru21 macelaru21 Buna ziua! Sunt angajat al une societati comerciale.De 2 luni sunt in concediu medical si voi fi pana la data de 31.12. Patronul firmei la care sunt angajat ... (vezi toată discuția)
Somaj adina23 adina23 Buna seara, Am o necalritate ceea ce priveste somaj, am 12 luni lucrate la o firma, vrea sa imi desfaca contractul cu Lit. I, zice acest adm, care nu stie ca ... (vezi toată discuția)
Reorganizare judiciara-revenire din cic-unde? cristina75 cristina75 Ce este REORGANIZAREA JUDICIARA a unei firme? Care sunt efectele ei privind CIM? Revin cu situatia mea: sunt in CIC pana in 21 feb. 2009. Am aflat de ... (vezi toată discuția)