avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii,concediere ilegala?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii,concediere ilegala?

v-am mai scris eu in urma cu ceva timp in urma.si de ce ma temeam sa intamplat.v-am spus ca in urma unor analize am descoperit ca am hepatita b.am fost internata 3 sapt in spital dupa care am stat tot in concediu medical 21 de zile,dupa care mi-am facut analizele au iesit ok,doctorul mia spus ca pot sa incep munca .am sunat-o pe sefa mea(lucrez intr-un magazin cu produse alimentare si nealimentare),m-am dus la ea la birou si mia spus ca imi da 3 sapt de concediul meu legal si in timpul asta sa incep sa imi caut de lucru ca nu ma mai poate lua inapoi ca sunt panicate fetele din magazin(asta e abureala ca le cunosc pe colegele mele si nu cred ca e asa).ce e de facut?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ramona Bosinceanu , Consultant resurse umane 13:54, 23 Aprilie 2010
Buna ziua,
daca dansa vrea sa va concedieze, o poate face dar, trebuie sa aiba un motiv si un temei legal. Asadar, nu trebuie sa va luati concediul de odihna obligatoriu, doar daca doriti si d.voastra. Puteti pleca de bunavoie, cu sau fara preaviz sau, repet, va poate concedia, dar atunci, veti beneficia de un preaviz de 20 de zile lucratoare platite integral. In cazul in care veti cere d.voastra demisia, nu veti beneficia de ajutorul de somaj.
D.voastra decideti, pana la urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj? natyalex09 natyalex09 v-am mai scris in urma cu ceva vreme(in urma unor analize am descoperit ca am hepatita b acuta.am fost in spital.dupa 21 de zile mi-am facut analizele din nou ... (vezi toată discuția)
Probleme intre angajat si angajator natyalex09 natyalex09 in urma cu 4 saptamani,in urma unor analize am descoperit ca am hepatita b.este posibil sa fiu concediata de la locul de munca?(lucrez intr un magazin ... (vezi toată discuția)
Am semnat preavizul fara sa stiu ca sunt insarcinata olga sain olga sain Buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati in gasirea unei solutii la problema surorii mele,care la o saptamana si ceva dupa ce a semnat preavizul de ... (vezi toată discuția)