v-am mai scris in urma cu ceva vreme(in urma unor analize am descoperit ca am hepatita b acuta.am fost in spital.dupa 21 de zile mi-am facut analizele din nou si au iesit bune,de a doua zi puteam sa incep munca,lucrez intr-un magazin alimentar cu produse alimentare si nealimentare,dar patroana mea a zis ca sa imi iau concediu meu legal si dupa aceea sa ma duc la ea sa imi faca o hartie,nu stiu ce fel de hartie ,precum ca am hepatita b si nu mai pot lucra in magazin si dupa aceea sa imi dea acte si sa ma duc la somaj sa mi-i le bag)de aceea ,va rog sa imi spuneti ce e de facut,am si un baietel la scoala pe clasa 1 si fostul sot nici nu imi plateste pensia alimentara.va rog din suflet sa imi spuneti ce legi sunt si cum pot beneficie de ajutorul de somaj,macar pana imi gasesc ceva de lucru.multumesc
daca ati lucrat 12 luni din ultimii 2 ani puteti beneficia de somaj.angajatorul o sa va dea o adeverinta cu veniturile dvs. din ultimul an........ma gandesc.......mergeti la Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca din judetul dvs. si va zic ei ce aveti de facut.
Legea somajului este 76/2002 cu modificarile ulterioare.
Somaj
Ruslana1
Buna ziua.
As dori sa stiu daca un angajat caruia i se inchide contractul de munca conform art. 56 lit. i, poate fi trimis in somaj.
(vezi toată discuția)