avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bine v-am găsit ! Va rog sa m-a îndrumați in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bine v-am găsit ! Va rog sa m-a îndrumați in următoarea situație ...

Bine v-am găsit ! Va rog sa m-a îndrumați in următoarea situație ;
O persoana deschide succesiunea după soțul decedat la un notar de la care obține un certificat de calitate Moștenitor !Ea a acceptat tacit moștenirea ca soție supraviețuitoarea ,fără a declara bunuri mobile sau imobile ! Totul s-a întâmplat in 2001 . In 2021 a decedat și persona respectiva !Cum procedează moștenitorii grupa 4 veri primari ,pentru deschiderea succesiunii ,trebuie sa meargă la același notar la care persoana a făcut succesiunii 2001 ? Este finalizată succesiune persoanei umai. cu certificatul calitate mostenitor , și acceptare tacită ? Moștenitorii persoanei trebuie sa mai facă ceva ? Mulțumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: un roman , utilizator 22:50, 11 Septembrie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie dezbătută succesiunea soțului decedat și a soțului supraviețuitor de către persoanele care au vocație la moștenire.
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ultima clasa moștenitori ,clasa 4 sant verii primari!
Mulțumesc pentru răspuns ,Domnule avocat Albu !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afinitate coser coser Buna ziua la tota lumea, rugaminte de a ma lamuri într'o chestiune de mostenire: un var primar decedat cu multi ani în urma, sotia lui a decedat recent. Nu ... (vezi toată discuția)
Succesiune Annamaria29 Annamaria29 Va rog frumos am o rugăminte cu privire la următoarea speţă. Cum se procedează la o succesiune la care: soţia decedează. Nu există copii. Succesiunea ... (vezi toată discuția)
Dreptul la succesiune f3g4zuzu f3g4zuzu Buna ziua! Unei bune prietene i-a decedat sotul. Acesta nu a avut copii, parintii lui sunt decedati. Din pacate a murit in urma unui infarct si nu a lasat ... (vezi toată discuția)