avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recadastrare Bună seara! Dețin un teren care în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recadastrare Bună seara! Dețin un teren care în realitate ...

Recadastrare
Bună seara! Dețin un teren care în realitate are o suprafață mai mare decât în acte, pe aceasta suprafață în plus nu deține nimeni acte. Se poate face recadastrare pentru a putea obține acte pe toată aceasta suprafață? Care sunt condițiile? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Act de proprietate cu suprafata falsa razvan2487 razvan2487 Ce se poate face atunci cand unul dintre vecini isi face la notar un act de proprietate cu o suprafata mai mare decat cea pe care o detine si dupa aceea isi ... (vezi toată discuția)
Dețin un teren care în realitate este mai mare decât cea din ... coryna87 coryna87 Dețin un teren care în realitate este mai mare decât cea din acte. Vecinul dorește sa îmi ocupe în mod abuziv aceasta suprafață care nu este trecuta ... (vezi toată discuția)
Separatie de bunuri florina1967 florina1967 Buna ziua!Detin o casa la curte impreuna cu sotul meu,dar nu suntem in relatii bune.Avem act de proprietate din 1994.Am vrut sa fac cadastru,dar suprafata din ... (vezi toată discuția)