avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună dimineața,în cazul unui credit care a fost ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună dimineața,în cazul unui credit care a fost declarat de ...

Bună dimineața,în cazul unui credit care a fost declarat de IFN-ul ce la acordat ,,,Cont neînchis,scos în afara bilanțului,,,,mai pot fi continuate proceduri de executare/vândut către firme de recuperare?

Alte discuții în legătură

Am un credit restant de cateva luni la banca si as dori sa va ... iunona2010 iunona2010 am un credit restant de cateva luni la banca si as dori sa va intreb ce anume inseamna\"credit neinchis, scos in afara bilantului\"?mi se mai pune dobanda ... (vezi toată discuția)
Executare silita ilegala sau nu? MariaB24 MariaB24 Buna ziua, Am o problema la care as dori un sfat de la o persoana specializata. In anul 2008 am luat un credit de nevoi personale de la un IFN, suma era de ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante bugetare carinas carinas Ce se intampla cu creantele bugetare neincasate de la contribuabilii persoane juridice - SRL-uri- aflate in faliment, lichidare judiciara ori radiere de la ... (vezi toată discuția)