avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Am un litigiu referitor la un imobil din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Am un litigiu referitor la un imobil din Sectorul ...

Bună seara!
Am un litigiu referitor la un imobil din Sectorul 6, Bucureşti.
Pe cine pot chema în proces, în calitate de pârât: pe OFICIUL DE CADASTRU ŞI PUBLICITATE IMOBILIARĂ BUCUREŞTI - Sector 6 sau pe OFICIUL DE CADASTRU ŞI PUBLICITATE IMOBILIARĂ BUCUREŞTI - Care dintre cele două, are personalitate juridică, pentru a putea sta în proces?
Îmi puteţi indica şi temeiul de drept, prin care se prevede existenţa personalităţii juridice?

Este vorba despre un abuz, de a nu-mi menţine o soluţie definitivă şi irevocabilă, în cartea funciară a unui imobil situat în Sectorul 6, Bucureşti.

Mulţumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Poate fi vanduta o proprietate daca este deschis un proces? Arkadian84 Arkadian84 am un proces cu o persoana pentru o proprietate si ma intereseaza sa stiu daca legal poate sa vanda acel teren, si daca l-a vandut ce e de facut?? (vezi toată discuția)
Plangerea impotriva incheierii de carte funciara msz msz Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis recursul in interesul legii promovat de catre Procurorul General al Romaniei si a statuat faptul ca Oficiul de ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre contractul de vc si extras cf wirtej wirtej in contractul de VC scrie clar: se vinde locuinta in suprafata utila de\\\" x mp \\\" reprezentind o cota indiviza de\\\" z % \\\"din imobil si odata cu ... (vezi toată discuția)