avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, sunt din Oradea și locuiesc Intr o zona a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, sunt din Oradea și locuiesc Intr o zona a orașului ...

Bună ziua, sunt din Oradea și locuiesc Intr o zona a orașului pe deal. In ultimul timp s a construit foarte mult in aceasta zona și se uda foarte multe gradini. Aici toată strada se confrunta de 2 ani cu o problemă destul de grava. Mai ales in timpul verii până toamna dimineața între orele 6:00 -9:00 și seara de la 19:00-21 :00 nu avem apă sau presiunea este extrem de scăzută , volumul de la robinet arată ca dimensiunea unui pai. Am tot sunat cred că de sute de ori la compania de apă și mereu bagă scuze,ba avarie,ba pică condensatorul de la pompă, la un moment dat cei de la dispecer au zis că sunt depășiți de situație ....mereu sunt scuze. Menționez că și vecinii au făcut sesizări însă nici o soluționare din partea companiei de apa.
Va rog solemn, îndrumați mă ce pot face pe cale legală pentru că în acest nu se mai poate. E inadmisibil...efectiv este bătaie de joc!
Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 14:28, 16 Septembrie 2021
Calea urmatoare este sa sesizati, in scris, autoritatea locala, cea care a autorizat operatorul respectiv. Autoritatile locale au competenta de a verifica modul de asigurare a acestui serviciu, conform legii, cititi-o :
[ link extern ]
Daca nici acolo nu aveti succes, faceti o petitie la autoritatea nationala care a licentiat operatorul :
[ link extern ] /

Preferabil e ca orice reclamatie sa fie facuta la comun de mai multe persoane, sau sa fie facute mai multe reclamatii odata.
Nu este caz singular
Si in multe alte zone din tara este acest fenomen
Daca reprezentantii furnizorului de apa si edilul sunt reticenti in solutionare,aveti dreptul sa sesizati oficial autoritatea de sanatate publica inclusiv sa sesizati oficial institutia prefectului
Locuiti la casa sau la bloc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raja reclamatii claudia_0218 claudia_0218 Buna ziua! Locuiesc intr-un sat uitat de lume. 20 de familii suntem in total. De curand , vreo 3 ani parca, a preluat Raja sistemul de furnizare al apei. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! avem si noi o problema cu vecinii cu aparate de aer conditionat ... Bogdan1112 Bogdan1112 Buna ziua! Avem si noi o problema cu vecinii cu aere conditionate. Situatia este urmatoare: noi stam la parterul unui bloc si avem o curte privata. ... (vezi toată discuția)
Buna!suntem cateva case dintr-un sat care am ramas fara apa.cei ... Rodibis Rodibis Buna!Suntem cateva case dintr-un sat care am ramas fara apa.Cei de la compania de furnizare ne tot duc cu zaharelul ca se pierde apa multa dar nu fac nimic ... (vezi toată discuția)