avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare CIM crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare CIM crestere copil

suspendare CIM crestere copil,

Buna ziua,

Ieri 12.09.2021 s-au implinit cele 126 de zile de concediu de maternitate pentru o angajata. Problema este ca ea nu a trimis nici o cerere de solicitare suspendare CIM . Cand este termenul de trimitere a cererii de catre angajata a suspendarii CIM?
Si eu ca angajator cu ce data trebuie sa ii trimit suspendarea in Revisal?...trebuie anterior datei deciziei de suspendare nu?

Si daca ea nu trimite nici o cerere de suspendare ce fac eu ca angajator? Daca trimite cererea cu data de astazi ....cand ii intocmesc decizia de suspendare si o trimit in Revisal?

nici concediu medical nu a trimis luna asta, nimic...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:04, 13 Septembrie 2021
Constatati incetarea concediului de maternitate si apoi o pontati nemotivat, daca nu depune cerere de acordare a CCC.

Suspendarea se transmite cel târziu în ziua anterioară datei suspendării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim suspendat mirelanicola.72 mirelanicola.72 daca salariatul nu se incadreaza pentru idemnizatia CCC si CIM-ul a fost deja suspendat in revisal cum se poate proceda pentru incetarea acestei suspendari si ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata - termen de transmitere revisal MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Am un salariat care a avut contractul de munca suspendat pentru concediu fara plata pana pe data 08.01.2018. Transmiterea in Revisal trebuia sa se ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim Lazear Lazear Poate fi operată în revisal suspendarea CIM cf.art.153 si ulterior deciziei de suspendare?Concret,omul a fost în concediu medical până în 10.06.2018,a ... (vezi toată discuția)