avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua vineri am scos mașina din service care a ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua vineri am scos mașina din service care a fost reparată ...

Bună ziua vineri am scos mașina din service care a fost reparată pe CASCO vineri seara când am spălat mașina pentru că a fost vopsită am descoperit pe parbrizul din față inclusiv și pe lunetă pete de vopsea ce ar trebui să fac eu acum cu cei de la service eu am sunat astăzi și îmi iau spus că nu e de la ei cred că e de pe stradă când se aplică se aplică marcaje pe pe stradă?

Alte discuții în legătură

Buna seara! am deschis un dosar de dauna pe casco pentru revopsire ... mariusgeorgian20 mariusgeorgian20 Buna seara! Am deschis un dosar de dauna pe casco pentru revopsire bara fata. Am dus masina la un service, acestia au primit acceptul de intrare in reparatie ... (vezi toată discuția)
Important! reparație casco nemulțumitoare Alice 2022 Alice 2022 Bună ziua! Am nevoie de un sfat. Cu câteva zile înainte, am zgâriat portiera din dreapta spate și ornamentul din plastic al unui Hyundai Tucson. Am ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna casco mia_livia mia_livia Buna ziua.Am casco la [EDITAT] din august 2012 si nu am avut nici un accident/incident pana acum o saptamana cand vineri spre sambata noaptea o pisica ... (vezi toată discuția)